Hoe werkt het ZERO Birds systeem en wat heeft u nodig ?

Hier geven wij u een korte uitleg over de werking van het ZERO BIRDS systeem

 Zero%20birds%2012We plaatsen horizontale INOX staven paralel naast elkaar, waarop we een PULSGENERATOR aansluiten die ervoor zorgt dat er kleine schokjes worden gegeven op de staven. Hierdoor gaan de vogels alle plaatsen waar dit systeem staat voorgoed verlaten.

We spreken eigenlijk niet van + en - (plus en minus) maar van een puls-schock  geen stroom maar Puls

We hebben een positieve aansluiting op de Pulsgenerator ( + )  en een aarde (-) Wij sluiten de aarde op de ene staaf en de PLUS op de andere en herhalen dit om de de anderste, zoals boven weergegeven, zo krijgen we +, - +, - enzovoort. Hierdoor zal elke vogel altijd 2 staven tegelijkertijd aanraken en dus een schokje voelen die sterk genoeg is om definitief te verdwijnen.

  

Om de aansluiting van de pulsgenerator naar het staven systeem te creëren hebben wij speciale HOOGSPANNING KABEL

De staven hebben een vaste lengte van 1 meter en worden met rechtsdraaiende koppel-veren aan elkaar gedraaid hierdoor krijgen we een onverwoestbare koppeling en kunnen we eindeloos verder borduren tot  lengtes van 1000 meter en meer zonder dat de rek en/of krimp voor problemen kan zorgen.

Zero%20birds%201

Er bestaan verschillende soorten Puls generators en types van het staven systeem, vraag wat het beste is in uw situatie.


VRAGEN ?
Doorgaan